Service-domains

Powernation ApS har registreret en række .dk domainer, som er tænkt som overskrifter for en given service. Alle domæner starter med “Power…” og er registreret som førstegangsregistreringer, og skulle ikke krænke nogens rettigheder.

Poweraccess.dk
Powerbanner.dk / Powerbanners.dk
– er et sæt af bannere, som dækker alle formater på et medie, og hvor indholdet og passer til contentet på mediet.
Powercard.dk
Powercontrol.dk
– er login hvorfra at informationsleverandøren/profilholderen, kan styre alt sit content på det pågældende medie- uden indblanding fra mediet.
Powerdesign.dk
Powerdomains.dk
– er et domæne, som flere kan få glæde af, f.eks. Nielsen.dk og Olsen.dk, hvor en række personer med de respektive efternavne kan få en email- og webadresse på domæner: peter@nielsen.dk – idag virker adresserne alene som forwardadresser. www.nielsen.dk og www.olsen.dk
Powerhouse.dk
– Powerhouse Advertising & Marketing – sådan startede det hele som reklamebureau tilbage i 1995 – som idag er blevet til Powernation ApS.
Inspirationen til at kalde det Powerhouse – kom fra mit besøg i Sydney i 1994: https://www.maas.museum/powerhouse-museum/ .
Siden blev Powerhouse brugt som navnet til vores webhoteller.
Powerimage.dk
– her er ambitionen at opbygge en billeddatabase, som alle informationsleverandører kan benytte, og på den måde spare ressourcer.
Powerit.dk / Power-it.dk
Powerjustice.dk
Powerlink.dk / Powerlinks.dk
– Powerlinks-pakken er idag et etableret koncept, primært brugt på mediet: Camping.dk, som Powernation ApS står for udviklingen af.
Mange virksomheder vil gerne have et link til deres hjemmeside, men også et eller flere links til en række undersider på deres hjemmeside.
Powermail.dk
– er Powernation´s brand for email-service. Servicen blev startet med en email-adresse og tilhørende postkasse, men er siden 2014 ændret til at være en forward-service, således at de benyttede emailadresser nu blot sender mailen videre til typisk een af de store email-udbydere:
Gmail.com, Hotmail.com, Outlook.com, Yahoomail.com osv. osv.
Powermedia.dk
– er media, hvis formål er at skabe gennemsigtighed i de respektive brancher: Apotek.dk, Arkitekt.dk, Automobiler.dk, Blomster.dk og Galleri.dk.
Powermind.dk
Powernation.dk / Powernation.eu / Powernation.net
Powernews.dk
Poweroffice.dk
Powerpartner.dk
Powerpost.dk
Powersearch.dk
Powershop.dk
Powerstart.dk
Powerstation.dk
Powersupport.dk
Powertech.dk
Powervideo.dk
Powerview.dk
Powervision.dk
Powerwords.dk
Poweryou.dk